Tarinoita ja puheita

Tutustu minuun ja minulle tärkeisiin asioihin.

Omia ajatuksia

  • Kannatan kaksoisraidetta ja paikallisjunaliikennettä välille Turku-Salo. Kaksoisraide on osa Tunnin juna -projektia ja lähiliikenne sujuvoittaa mm. työmatkaliikennettä Salosta Turun alueelle ja päinvastoin.

Puolen tunnin juna

Tunnin juna on projektin nimi, se ei ole tunnin juna. Tunnin juna on parhaillaan suunnitteluvaiheessa, vaikka kaksoisrataa välille Turku-Kupittaa jo rakennetaankin. Valitettavasti valeuutisten siivittämänä on joillekin kansalaisille jäänyt mielikuva, että junat eivät enää Tunnin junan valmistuttua Salossa pysähdy. Kyllä pysähtyvät, nyt ja jatkossa. Kiistelyä Salon seudulla aiheuttavat ratalinjaus välillä Salo-Lohja ja Lukkarinmäen tunneli.

Kesällä 2022 Salon iltatorilla.

Minun päävaaliteemani ovat: Luonnonsuojelu, maaseutu, kylät, liikenne ja ympäristötekniikka. Itämeren suojelu sisältyy mainiosti näihin teemoihini. Katson, että osaamiseni sekä pitkä työ- ja elämänkokemukseni antavat hyvän pohjan viedä eteenpäin vihreää ajattelua myös maaseutu- ja teknisellä sektorilla. Kokemukseni kylätoiminnasta ja maaseudun vihreästä siirtymästä kannustavat minua tekemään uusia ehdotuksia ja avauksia Suomen ja maailman ympäristötilan parantamiseksi.

Vihreää asiaa ja vastuuni

Olin mukana vihreissä jo ennen kuin vihreät olivat Vihreät rp, eli jo Koijärven aikoihin. Aktiivinen vihreä toimintani on kestänyt jo yli 35 vuotta ja jatkuu edelleen aktiivisena. 

Olen Salon Seudun Vihreät ry:n puheenjohtaja ja olen yksi Halikon vihreät ry:n perustajista. Halikon vihreät ry sulautui Salon seudun vihreät ry:een vuonna 2010. 

Harrastukseni ja jäsenyyteni

Harrastuksina minulla on golf, yhdistystoiminta, vanhat harrasteajoneuvot, koti ja puutarha. Kotini on 118 vuotta vanha talo - entinen puusepänverstas - ja asuminen sekä talon ylläpito hyvin vanhassa talossa on tietotaidoiltaan vaativaa. Talomme sijaitsee keskellä kylää ja talon ympärillä on ihana puutarha ja kasvimaa. Rakastan myös luonnossa liikkumista, yleensä mukana on sieni- tai marjakori.