Harrastukseni ja jäsenyyteni

Lehtiartikkeli Märynummen vastaanottokeskuksen futsal-joukkueesta.

Harrastuksina minulla on golf, yhdistystoiminta, vanhat harrasteajoneuvot, koti ja puutarha. Kotini on 118 vuotta vanha talo - entinen puusepänverstas - ja asuminen sekä talon ylläpito hyvin vanhassa talossa on tietotaidoiltaan vaativaa. Talomme sijaitsee keskellä kylää ja talon ympärillä on ihana puutarha ja kasvimaa. Rakastan myös luonnossa liikkumista, yleensä mukana on sieni- tai marjakori. 

Olen ollut mukana Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Varsinais-Suomen toiminnassa. Olin myös Hajalan kyläyhdistys ry:n puheenjohtajana 2019-2020 ja yhdistyksemme sai valtakunnallisen Varsinais-Suomen Vuoden Kylä 2020 tittelin ja palkinnon.

Toimin myös SPR:n vapaaehtoisena ja olin Halikon vastaanottokeskuksessa liikunnanohjaajana vuosina 2015-2020. Organisoin Salossa Märynummen vastaanottokeskuksessa turvapaikanhakijoiden jalkapallojoukkueen vuonna 2017 ja pelasimme hyvällä menestyksellä vuosina 2017-2019 Salon kaupungin jalkapallomestaruudesta. Olen edelleen SPR:n käytettävissä vapaaehtoistoimintaan.

Olen Amnesty International Suomi ry:n kuukausilahjoittaja ja olen osallistunut Amnestyn kampanjoihin.